x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 30 TV's

Toshiba TV's

30 televisies
Op zoek naar een nieuwe TV van Toshiba? Toshiba biedt veel goede televisies aan in het wat lagere segment. Zoekt u bijvoorbeeld een 24 inch Toshiba televisie en heeft u niet veel eisen? Dan zijn er al geschikte modellen te vinden onder de €230. Ook biedt Toshiba grotere 43, 50 en 65 inch televisies aan met 4K-resolutie, voor de gebruiker die op zoek is naar haarscherpe beeldkwaliteit. Bekijk hieronder alle Toshiba televisies om te kijken welke het beste bij u past.
filter Toshiba TV'sFilter

Toshiba smart TV’s populair in alle formaten

Toshiba heeft televisies beschikbaar in bijna ieder formaat. Voor in een wat kleinere kamer kiest u bijvoorbeeld voor een 24 inch of 32 inch model, en voor een wat grotere ruimte een 55 of 65 inch televisie. Alle Toshiba TV’s van 43 inch of groter zijn voorzien van 4K-resolutie, waardoor u van de scherpste beelden kunt genieten.

Alle Toshiba smart TV’s draaien op het Android smart platform, waardoor ze toegang hebben tot het internet en vele extra functies. Zo kunt u bijvoorbeeld met één druk op de knop de Netflix of Videoland app openen om direct verder te gaan met uw favoriete serie. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de ingebouwde Chromecast om zo bijvoorbeeld een YouTube video vanaf uw mobiele telefoon naar de televisie te streamen.

Toshiba TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Toshiba TV

Op dit moment worden er 30 verschillende Toshiba TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €385,73,-. De goedkoopste Toshiba TV die momenteel te vinden is, is de Toshiba 32LA3B63 (2021). Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €159,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken