x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 107 TV's

Sony TV's

107 televisies
Op zoek naar een nieuwe Sony TV? Met zoveel verschillende televisies die Sony aanbiedt, kan het zijn dat u al snel de bomen door het bos niet meer ziet. Kiest u voor een wat kleinere 43 inch TV, of voor een grote 85 inch TV om uw eigen thuisbioscoop te maken? Alle Sony TV's draaien op het Google TV smart platform, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot apps als Netflix, YouTube en Videoland. Vergelijk hieronder alle televisies van Sony, om zo te vinden welk model het beste bij u past.
Meer Sony TV's

Sony TV’s populair onder iedere soort gebruiker

Of u nu een kleinere TV zoekt voor het kijken van uw favoriete zenders, of een grotere smart TV voor het streamen van uw favoriete films en series, Sony heeft altijd wel een geschikte televisie beschikbaar in hun assortiment. Alle Sony TV’s vanaf 43 inch zijn voorzien van een 4K-resolutie, waardoor u geniet van haarscherpe beelden. Hierdoor kunt u bij alle films en sportwedstrijden die u kijkt zelfs de kleinste details zien.

Mocht u een nog betere beeldkwaliteit willen, dan kunt u kiezen voor een Sony TV met OLED scherm. Hierdoor geniet u van een groot contrast tussen helder en donker, en ook een grote kijkhoek wat ideaal is als u met meerdere mensen tegelijkertijd TV wilt kijken. Ook heeft u de optie om te kiezen voor een 100 Hz beeldverversing, voor de meest vloeiende beelden zonder enige hapering.

Sony TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Sony TV

Op dit moment worden er 107 verschillende Sony TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1516,53,-. De goedkoopste Sony TV die momenteel te vinden is, is de Sony KD-43X73KPAEP (2022). Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €321,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken