x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Introductiejaar
Beschikbare apps
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 23 TV's

Sony OLED TV's

23 televisies
Op zoek naar een nieuwe Sony OLED TV? Alle Sony televisies met OLED-scherm bieden een haarscherpe beeldkwaliteit dankzij hun 4K-resolutie. Het OLED-scherm zelf biedt een grote kijkhoek en diepe zwarttinten waardoor de kijkervaring nog een stukje beter wordt. U heeft tussen Sony OLED TV's de keuze uit twee smart platforms, namelijk Android TV en Google TV.
filter Sony OLED TV'sFilter

Een nog betere kijkervaring met een Sony OLED TV

Een Sony OLED TV biedt een indrukwekkende kijkervaring. OLED technologie staat bekend om zijn perfecte zwartwaarden en hoge contrastverhouding, wat zorgt voor een levensechte kleurweergave en een zeer realistisch beeld. Bovendien hebben Sony OLED TV's vaak een hoge resolutie en ondersteunen ze HDR, waardoor ze geschikt zijn voor het bekijken van content in hoge kwaliteit, zoals films, series en games.

Sony OLED TV’s in meerdere formaten

Of u nu een grote of kleine Sony OLED TV zoekt, in bijna ieder formaat is er wel één beschikbaar. Zo zijn er een aantal geschikt voor in een kleinere kamer, waaronder de 42, 48 en 55 inch Sony OLED TV. Heeft u een grotere kamer, dan kiest u voor een 65, 77 of 83 inch Sony OLED televisie. Hoe groot uw kamer ook is, er is altijd wel een geschikt model te vinden.

Sony OLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Sony OLED TV

Op dit moment worden er 23 verschillende Sony OLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €2277,3,-. De goedkoopste Sony OLED TV die momenteel te vinden is, is de Sony XR-55A84J (2021). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €931,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken