x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Beschikbare apps
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Bekijk 2 TV's

Sony TV's met 8K-scherm

2 televisies
Op zoek naar een Sony televisie met 8K-resolutie? Als u graag beelden in 8K wilt kijken, dan zit u met een 8K Sony TV wel goed. Deze televisies bieden content aan in haarscherpe kwaliteit, waardoor u nog meer kunt genieten van al uw favoriete beeldmateriaal. Bekijk hieronder welke Sony TV's met 8K-resolutie er vandaag te verkrijgen zijn.
filter Sony TV's met 8K-schermFilter

Met een Sony 8K TV bent u voorbereid op de toekomst

Heeft u genoeg budget om te kiezen voor een Sony TV met 8K-resolutie? Als u er één kiest, dan bent u voorbereid op de toekomst. Er komt steeds meer 8K-content beschikbaar, en een 8K TV is de enige manier om het in die hoge kwaliteit te bekijken. Sony heeft veel grote televisies met 8K resolutie, waardoor u voorbereid bent op het moment dat alle grote streamingdiensten zoals Netflix en Videoland over gaan op 8K streaming.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Sony TV met 8K-scherm

Op dit moment worden er 2 verschillende Sony TV's met 8K-scherm aangeboden met een gemiddelde prijs van €2910,5,-. De goedkoopste Sony TV met 8K-scherm die momenteel te vinden is, is de Sony 8K KD-85ZH8 (2020). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €2699,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken