x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 11 TV's

85 inch Sony TV's

11 televisies
Op zoek naar een nieuwe Sony TV van 85 inch? Televisies van Sony bieden een haarscherpe beeldkwaliteit, waardoor u met een 85 inch Sony TV een goede keuze maakt voor uw thuisbioscoop. Naast 4K modellen heeft u zelfs de keuze om te kiezen voor een 85 inch Sony TV met 8K-resolutie, wat wilt u nog meer? Bekijk hieronder alle 85 inch Sony TV's om deze met elkaar te vergelijken.
filter 85 inch Sony TV'sFilter

Ontdek 85 inch Sony TV's: Haarscherp beeld in 4K & 8K

Met een 85 inch Sony TV kunt u genieten van een meeslepende kijkervaring met een haarscherp beeld in zowel 4K als 8K resolutie. De televisies van Sony staan bekend om hun hoogwaardige beeldkwaliteit en met een 85 inch schermgrootte wordt deze kwaliteit nog meer versterkt. Of u nu een film kijkt, een game speelt of sportwedstrijden volgt, alles wordt weergegeven met levensechte details en kleuren.

De meeste 85 inch Sony TV’s zijn voorzien van een 10 bit paneel. Deze zorgt ervoor dat het scherm maar liefst een miljard kleurtinten kan tonen. Hierdoor wordt een blauwe lucht bijvoorbeeld getoond in meerdere tinten blauw, in plaats van één enkele tint. Dit zorgt voor een nog mooiere kleurweergave.

85 inch Sony TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 85 inch Sony TV

Op dit moment worden er 11 verschillende 85 inch Sony TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €2435,-. De goedkoopste 85 inch Sony TV die momenteel te vinden is, is de Sony Bravia KD-85X85K (2022). Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €1595,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken