x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 9 TV's

75 inch Sony TV's

9 televisies
Op zoek naar een 75 inch Sony TV? 75 inch televisies van Sony zijn gemaakt voor één ding; de beste beeldkwaliteit bieden aan de kijker. Alle 75 inch Sony TV's hebben minimaal een 4K-resolutie waarmee u in de beste kwaliteit kunt genieten van al uw favoriete films, series, sportwedstrijden en meer. Alle modellen draaien daarnaast op Google TV, waardoor u met één druk op de knop apps als Disney+, Ziggo Go en Videoland kunt gebruiken. Vergelijk hieronder alle 75 inch Sony TV's en maak uw keuze.
filter 75 inch Sony TV'sFilter

Keuze uit verschillende 75 inch Sony TV’s

Als u een grote televisie zoekt met scherpe beeldkwaliteit, dan zit u met een 75 inch Sony TV wel goed. Alle 75 inch Sony televisies zijn voorzien van een Ultra HD (4K/8K) beeldscherpte waardoor u tijdens het kijken van uw favoriete film of serie zelfs de kleinste details kunt zien. Kiest u daarnaast voor een model met verversingssnelheid van 100 Hz, geniet u van de meest vloeiende beelden.

U heeft de keuze uit 75 inch Sony televisies die draaien op het Android TV of Google TV smart platform. Beide bieden veel verschillende apps aan, waaronder Netflix, YouTube en Videoland. Daarnaast geniet u bij Android TV ook van een ingebouwde Chromecast waarmee u eenvoudig content kunt streamen vanaf ieder mobiele apparaat.

75 inch Sony TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 75 inch Sony TV

Op dit moment worden er 9 verschillende 75 inch Sony TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1953,56,-. De goedkoopste 75 inch Sony TV die momenteel te vinden is, is de Sony Bravia KD-75X75WL (2023). Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €999,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken