x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 18 TV's

65 inch Sony TV's

18 televisies
Op zoek naar een 65 inch Sony TV? Sony biedt veel kwalitatieve 65 inch TV's aan die allemaal draaien op het Google TV smart platform. Binnen dit platform heeft u toegang tot internet en vele apps waaronder Netflix, Spotify en Videoland. Met hun 4K-resolutie ziet u al uw films en series met de scherpste beelden. Is 4K niet goed genoeg en wilt u een nog betere beeldkwaliteit? Kies dan voor een 65 inch Sony TV met OLED-scherm en 10 bit paneel.
filter 65 inch Sony TV'sFilter

65 inch Sony TV’s met haarscherpe beeldkwaliteit

Sony is een bekend merk op het gebied van televisies en staat bekend om zijn hoge beeldkwaliteit. Een 65 inch Sony TV heeft een haarscherpe beeldkwaliteit dankzij 4K resolutie. Daarnaast biedt bijna ieder model ook ondersteuning voor HDR, waardoor u geniet van nog mooiere kleuren tijdens het kijken van uw favoriete films en series.

65 inch Sony OLED TV’s voor nog beter beeld

Wilt u genieten van nog beter beeld? Dan kiest u voor een 65 inch Sony televisie met OLED-scherm. Hierdoor kan het beeld nog levendigere kleuren vertonen en is de televisie ook een stuk dunner aangezien hij geen achtergrondverlichting nodig heeft. Modellen met OLED-scherm zijn wel een flink stuk duurder, maar u krijgt er natuurlijk wel iets moois voor terug.

65 inch Sony TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 65 inch Sony TV

Op dit moment worden er 18 verschillende 65 inch Sony TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1769,06,-. De goedkoopste 65 inch Sony TV die momenteel te vinden is, is de Sony Bravia KD-65X75WL (2023). Deze is te koop in 8 winkels met een prijs vanaf €848,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken