x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Aanbevolen voor
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 69 TV's

Sony 4K TV's

69 televisies
Op zoek naar een Sony TV met 4K-resolutie? Als het gaat om televisies van Sony, dan is 4K toch wel de standaard geworden qua beeldscherpte. Met een 4K Sony TV kunt u alle details zien wanneer u naar uw favoriete serie kijkt. Mocht u ook de beste kleurweergave willen hebben, dan kunt u kiezen voor een OLED-scherm met 10 bit kleurdiepte. Bekijk hieronder alle 4K Sony TV's van dit moment.
filter Sony 4K TV'sFilter
Meer Sony 4K TV's

Sony TV’s met 4K resolutie in alle maten

Wie een wat grotere televisie zoekt met een goede beeldkwaliteit, kiest voor een 4K resolutie. Sony heeft veel 4K TV’s in iedere maat. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een 43 inch 4K TV van Sony voor een gemiddelde grootte kamer, of een 75 inch 4K TV als u een televisie zoekt voor in uw thuisbioscoop.

Naast 4K resolutie zijn er natuurlijk nog veel meer specs om uit te kiezen voor een nog betere beeldkwaliteit. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een OLED scherm, welke zorgt voor diepe zwartwaarden en een grote kijkhoek. Mocht u willen genieten van de mooiste kleurweergave, dan kunt u kiezen voor een 10 bit paneel die ruim een miljard kleuren kan tonen.

Sony 4K TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs
  • zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Sony 4K TV

Op dit moment worden er 69 verschillende Sony 4K TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1727,45,-. De goedkoopste Sony 4K TV die momenteel te vinden is, is de Sony Bravia KD-43X75WL (2023). Deze is te koop in 10 winkels met een prijs vanaf €540,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken