x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Energieklasse
Bekijk 9 TV's

43 inch Sony TV's

9 televisies
Op zoek naar een nieuwe 43 inch Sony TV? 43 inch is een perfect formaat voor een televisie van Sony, aangezien dit formaat past in bijna iedere woonkamer of slaapkamer. Al deze TV's draaien op het Google TV smart platform, waarmee u kunt genieten van apps als Netflix, Videoland en Spotify. Vergelijk hieronder alle 43 inch Sony TV's om zo te kijken welke het beste bij u past.
filter 43 inch Sony TV'sFilter

Haarscherp beeld met een 43 inch Sony TV

Alle 43 inch Sony televisies bieden een haarscherp beeld. Dit komt omdat ze allemaal zijn voorzien van 4K (UHD) resolutie, waarmee u alle details kunt zien tijdens een sportwedstrijd of film. Dit maakt 43 inch Sony TV’s erg populair onder de consument die op zoek is naar een goede kijkervaring op een gemiddelde grootte TV.

Qua smart platform heeft u bij 43 inch Sony TV’s de keuze uit Android of Google TV. Deze zijn over het algemeen gelijk aan elkaar, maar Google TV heeft als extra voordeel dat u aanbevelingen kunt ontvangen voor content om te kijken. Ideaal als u even niet meer weet welke film of serie u nu moet beginnen.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 43 inch Sony TV

Op dit moment worden er 9 verschillende 43 inch Sony TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €636,78,-. De goedkoopste 43 inch Sony TV die momenteel te vinden is, is de Sony KD-43X73KPAEP (2022). Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €321,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken