x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Smart TV platform
Beschikbare apps
Type HDR
Aansluitingen
Bekijk 3 TV's

32 inch Sony TV's

3 televisies
Zoekt u een nieuwe 32 inch Sony TV? De 32 inch televisies van Sony hebben een HD Ready (720p) resolutie en draaien op het Google TV smart platform. Dankzij dit smart platform geniet u onder meer van apps als Netflix, YouTube en Disney+. Vergelijk hieronder alle 32 inch TV's die Sony op dit moment te bieden heeft.
filter 32 inch Sony TV'sFilter

Kiest u een 32 inch Sony TV met Full HD of HD Ready resolutie?

Als u op zoek bent naar een compacte TV die past in elke kamer, dan is een 32 inch Sony TV een goede optie. Dit model is compact, en biedt scherpe en heldere beelden met levendige kleuren en een goede beeldkwaliteit.

Met Full HD resolutie kunt u genieten van beelden met een hoge resolutie van 1920x1080 pixels, terwijl HD Ready resolutie een resolutie van 1366x768 pixels biedt. Beide resoluties bieden een goede kijkervaring, maar Full HD levert scherpere beelden en meer details op.

Een groot voordeel aan 32 inch televisies van Sony, is dat ze allemaal betaalbaar zijn. U heeft er vaak al één voor onder de €400, waarbij u zelfs alle voordelen van het Android smart platform ontvangt. Hierdoor kunt u eenvoudig films en series streamen met apps als Netflix, YouTube en Videoland.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 32 inch Sony TV

Op dit moment worden er 3 verschillende 32 inch Sony TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €355,33,-. De goedkoopste 32 inch Sony TV die momenteel te vinden is, is de Sony Bravia KD-32W800 (2021). Deze is te koop in 6 winkels met een prijs vanaf €340,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken