x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 80 TV's

Sony TV's met 100 Hz verversingssnelheid

80 televisies
Op zoek naar een Sony TV met 100 Hz beeldverversing? Als u kiest voor een televisie met een verversingssnelheid van 100 Hz, dan kunt u verwachten dat u vloeiende beelden zonder haperingen te zien krijgt. Veel modellen van Sony bieden een 100 Hz verversingssnelheid, waardoor deze combinatie uitstekend is. Vergelijk hieronder alle 100 Hz Sony TV's in allerlei formaten, van kleinere 55 inch modellen tot grotere 75 inch televisies.
filter Sony TV's met 100 Hz verversingssnelheidFilter
Meer Sony TV's met 100 Hz verversingssnelheid

Sony TV’s met 100 Hz verversingssnelheid voor een vloeiende kijkervaring

Als u op zoek bent naar een televisie met een vloeiende beeldweergave, dan is een Sony TV met 100 Hz beeldverversing iets voor u. Deze televisies hebben een verversingssnelheid van 100 Hz, wat betekent dat het beeld 100 keer per seconde wordt ververst. Dit resulteert in een vloeiende en scherpe weergave van snelle bewegingen en actiescènes op uw scherm. Deze TV’s kunnen dus ook twee keer zo veel beelden per seconde tonen dan een 50 Hz Sony TV.

Sony's Motionflow technologie helpt ook bij het verminderen van beeldonscherpte, doordat het extra frames toevoegt tussen de oorspronkelijke frames waardoor de beelden nog vloeiender worden weergegeven. Deze technologie is echter niet in iedere 100 Hz Sony televisie te vinden.

Sony TV's met 100 Hz verversingssnelheid zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Sony TV met 100 Hz verversingssnelheid

Op dit moment worden er 80 verschillende Sony TV's met 100 Hz verversingssnelheid aangeboden met een gemiddelde prijs van €1788,-. De goedkoopste Sony TV met 100 Hz verversingssnelheid die momenteel te vinden is, is de Sony Bravia KD-50X85KP (2022). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €589,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken