x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 24 TV's

Sharp TV's

24 televisies
Op zoek naar een nieuwe Sharp TV? Sharp is een merk dat al lang mee gaat in de wereld van smart TV's, met een groot aanbod aan televisies met allerlei formaten. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een goedkopere 43 inch Sharp TV met Full HD beeldscherpte, of een model met 4K-resolutie voor de scherpste beelden. Bekijk hieronder welke Sharp TV's er vandaag te vinden zijn.

Sharp TV’s: Betaalbaar en gebruiksvriendelijk

Een smart TV van Sharp is geschikt voor iedere gebruiker die iets minder budget heeft. Er zijn veel Sharp Aquos modellen die u voor nog geen €200 in huis hebt. Dit zijn vaak wat kleinere 24 of 32 inch televisies met HD Ready resolutie, waar u op dat formaat Sharp TV’s een prima beeldkwaliteit heeft.

Sommige Sharp TV’s draaien op het Android TV smart platform. Deze modellen hebben vele apps beschikbaar, waaronder Netflix, YouTube en vele games om op uw televisie te spelen. Ook hebben deze Sharp TV’s een ingebouwde Chromecast waardoor u eenvoudig kunt streamen naar uw televisie.

Voor de gebruiker die een wat grotere televisie zoekt, heeft Sharp ook een aantal keuzes. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 50 of 55 inch Sharp TV met 4K-resolutie om te genieten van haarscherpe beelden. Ook Sharp TV’s van groter formaat zijn redelijk betaalbaar ten opzichte van andere merken.

Sharp TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Sharp TV

Op dit moment worden er 24 verschillende Sharp TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €348,96,-. De goedkoopste Sharp TV die momenteel te vinden is, is de Sharp Aquos 32FA2E (2022). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €155,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken