x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 5 TV's

55 inch Sharp TV's

5 televisies
Op zoek naar een betaalbare 55 inch Sharp TV? Televisies van Sharp staan er om bekend dat ze goedkoop zijn, en alsnog een redelijke beeldkwaliteit bieden. Alle 55 inch Sharp TV's hebben namelijk een 4K-resolutie, welke zorgt voor haarscherpe beelden. Ze bieden daarnaast allemaal HDR-ondersteuning (Dolby Vision, HDR10 & HLG). Bekijk hieronder welke 55 inch Sharp TV's u allemaal uit kunt kiezen.
filter 55 inch Sharp TV'sFilter

Veel betaalbare 55 inch Sharp TV’s om uit te kiezen

Sharp is een merk dat betaalbare televisies aanbiedt, en dat is ook het geval bij het 55 inch formaat. 55 inch Sharp TV’s zijn populair onder gebruikers met wat minder budget. Alle modellen hebben een 4K-resolutie waarmee u tijdens het kijken van een film of sportwedstrijd zelfs de kleinste details kunt zien.

Alle 55 inch Sharp televisies ondersteunen daarnaast ook meerdere HDR-formaten. Als een televisie zowel HDR10 als Dolby Vision ondersteunt, dan kunt u ervan uitgaan dat u de best mogelijke beeldkwaliteit krijgt die momenteel beschikbaar is voor HDR-content.

55 inch Sharp TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • zilver
  • Zwart
  • zwart
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 55 inch Sharp TV

Op dit moment worden er 5 verschillende 55 inch Sharp TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €525,8,-. De goedkoopste 55 inch Sharp TV die momenteel te vinden is, is de Sharp 55FJ2E (2024). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €495,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken