x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Energieklasse
Bekijk 28 TV's

Samsung The Frame TV's

28 televisies
Op zoek naar een Samsung The Frame televisie? Samsung The Frame is een unieke smart TV, vanwege zijn speciale functies. Alle modellen van The Frame bezitten over de Art Mode functionaliteit. Hierdoor kunt u foto's & video's afspelen wanneer hij op standby staat. Daarnaast ontvangt u bij ieder The Frame model een One Connect Box, welke u kunt gebruiken voor uw kabelbeheer. Alle TV's van The Frame draaien daarnaast op het Tizen smart platform, waardoor u eenvoudig toegang hebt tot al uw favoriete streamingdiensten. Bekijk hieronder welke Samsung The Frame modellen op dit moment beschikbaar zijn.

Samsung The Frame TV’s zijn enorm gewild

Samsung The Frame is een reeks van televisies die ontworpen zijn om eruit te zien als ingelijste kunstwerken wanneer ze niet in gebruik zijn. Deze televisies zijn ontworpen om naadloos op te gaan in uw interieur en zijn beschikbaar in verschillende schermformaten, waaronder 43 inch, 50 inch, 55 inch en 65 inch.

Het scherm van de televisie is voorzien van een helderheidsensor die de helderheid van het scherm aanpast aan de hoeveelheid licht in de kamer, zodat het er altijd natuurlijk uitziet. De televisie heeft ook een "Art Mode", waarbij de televisie een kunstwerk kan tonen in plaats van een zwart scherm wanneer deze niet in gebruik is. Er zijn meer dan 1200 kunstwerken beschikbaar in de Art Store, die u kunt bekijken en aanschaffen via de Samsung SmartThings app.

De televisie wordt geleverd met een afstandsbediening die gemakkelijk te gebruiken is en beschikt over een spraakassistent. U kunt deze televisie ook bedienen met uw stem via een slimme speaker die samenwerkt met Samsung SmartThings.

Wat betreft de technische specificaties heeft Samsung The Frame een hoge resolutie (4K UHD), HDR-ondersteuning, een snelle beeldverversingssnelheid en ondersteuning voor diverse streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Al met al is Samsung The Frame een elegante en geavanceerde televisie die zich onderscheidt van de traditionele televisies.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Samsung The Frame TV

Op dit moment worden er 28 verschillende Samsung The Frame TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1409,-. De goedkoopste Samsung The Frame TV die momenteel te vinden is, is de Samsung The Frame QE32LS03BBU (2022). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €399,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken