x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 70 TV's

Samsung QLED TV's

70 televisies
Op zoek naar een Samsung QLED televisie? Samsung biedt tegenwoordig steeds meer TV's met QLED-scherm aan. Een groot voordeel van QLED is dat dit soort televisies minder last van reflecties hebben. Dit komt vanwege de achtergrondverlichting en door een laag op het scherm wat weerspiegeling tegenhoudt. Schijnt er een lamp of zon op het scherm, zult u geen last ervaren. Bekijk hieronder alle Samsung QLED TV's die vandaag worden aangeboden.
filter Samsung QLED TV'sFilter
Meer Samsung QLED TV's

Samsung QLED TV’s voor de beste beeldkwaliteit

Samsung biedt tegenwoordig steeds meer TV's met QLED-scherm aan. QLED is een afkorting voor Quantum Dot Light Emitting Diode en vertegenwoordigt een nieuwe variant van de traditionele LED televisies. Quantum dots, nanokristallen die licht uitzenden wanneer ze worden blootgesteld aan energie, worden gebruikt in het scherm van QLED TV's.

Alle Samsung QLED TV’s zijn voorzien van een 10 bit paneel. Hierdoor kunnen meer dan een miljard kleuren worden getoond, wat zorgt voor een prachtige en levendige kleurweergave. Daarnaast bieden ze een hoge helderheid en weinig last van reflectie, waardoor een Samsung QLED TV zelfs in een heldere ruimte goed kan worden bekeken.

Wat voor TV-formaat u ook zoekt, er is voor bijna iedere grootte wel een Samsung televisie met QLED-scherm beschikbaar. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een Samsung QLED TV van 43, 50, 65 of 75 inch, afhankelijk van de ruimte die u heeft.

Samsung QLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Samsung QLED TV

Op dit moment worden er 70 verschillende Samsung QLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €2292,29,-. De goedkoopste Samsung QLED TV die momenteel te vinden is, is de Samsung QLED 43Q64C (2023). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €529,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken