x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Introductiejaar
Beschikbare apps
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 15 TV's

Samsung OLED TV's

15 televisies
Op zoek naar een Samsung TV met OLED scherm? Wanneer u kiest voor een OLED televisie, dan kunt u zich gereed maken voor de beste beeldkwaliteit. Een Samsung OLED TV heeft een grote kijkhoek, diepe zwartwaarden en een sterk contrast tussen groot en licht. Daarnaast wordt er niet gebruik gemaakt van achtergrondverlichting, waardoor alle Samsung OLED televisies een stuk dunner zijn dan LED-LCD modellen.
filter Samsung OLED TV'sFilter

Is een Samsung OLED TV beter dan QLED?

Een Samsung OLED en Samsung QLED TV lijken erg op elkaar, maar toch zijn er wel wat verschillen. Één ding hebben ze in ieder geval overeen, en dat is dat ze beide een nóg betere beeldkwaliteit bieden dan de standaard LED-LCD televisie.

OLED TV’s maken niet gebruik van achtergrondverlichting, waardoor ze een flinterdun scherm hebben. Ook biedt een Samsung OLED TV een beter contrast en betere zwartwaarden, waardoor het beeld scherper en gedetailleerder wordt.

Kiest u voor een QLED TV, dan ervaart u een hogere kleurnauwkeurigheid en helderheid. QLED TV’s zijn ook iets dikker, aangezien deze wel gebruik maken van achtergrondverlichting. Of OLED beter is dan QLED, ligt dus geheel aan uw eigen voorkeuren.

Samsung OLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Samsung OLED TV

Op dit moment worden er 15 verschillende Samsung OLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1738,6,-. De goedkoopste Samsung OLED TV die momenteel te vinden is, is de Samsung QD OLED 55S95B (2022). Deze is te koop in 7 winkels met een prijs vanaf €916,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken