x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Bekijk 27 TV's

Samsung 8K TV's

27 televisies
Op zoek naar een Samsung TV met 8K-resolutie? Samsung heeft meerdere TV's in hun assortiment met 8K-resolutie, waardoor u goed voorbereid bent op de toekomst. Momenteel zijn er nog niet veel streamingdiensten die content in 8K aanbieden. Vergelijk hieronder alle Samsung 8K TV's van dit moment.
filter Samsung 8K TV'sFilter

Samsung 8K TV’s voor de beste beeldkwaliteit

Met maar liefst 33 miljoen pixels bieden Samsung televisies met 8K vier keer zoveel resolutie als 4K Ultra HD en zestien keer zoveel als Full HD, wat resulteert in een ongelooflijk scherp, gedetailleerd en realistisch beeld.

Op moment van schrijven is er echter nog niet veel 8K-content beschikbaar, waardoor het op dit moment misschien nog overbodig is om te kiezen voor een 8K TV. Een Samsung 4K TV biedt voor de meeste programma’s dezelfde kwaliteit, en is ook een stuk goedkoper.

Samsung 8K TV’s beschikbaar in meerdere maten

Als u op zoek gaat naar een 8K Samsung televisie dan kunt u kiezen uit meerdere maten, waaronder 55 inch, 65 inch, 75 inch en 85 inch. Ook heeft u de keuze om te kiezen voor een 8K QLED-scherm, voor als u echt op zoek bent naar het beste van het beste. Als u hiervoor kiest, waarschuwen we u wel dat u diepe zakken nodig heeft.

Samsung 8K TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Samsung 8K TV

Op dit moment worden er 27 verschillende Samsung 8K TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €3137,74,-. De goedkoopste Samsung 8K TV die momenteel te vinden is, is de Samsung QE55QN700B (2022). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €1069,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken