x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 38 TV's

85 inch Samsung TV's

38 televisies
Op zoek naar een nieuwe 85 inch Samsung TV? Samsung biedt veel 85 inch televisies aan voor wie een grote televisie zoekt en van zijn of haar woonkamer een thuisbioscoop wilt maken. Alle modellen zijn voorzien van een 4K of 8K resolutie, waardoor u alles haarscherp kunt zien. Wilt u genieten van de mooiste kleuren? Kies dan voor een 85 inch Samsung TV met 10 bit paneel, welke tot een miljard kleuren ondersteunt.
filter 85 inch Samsung TV'sFilter
Meer 85 inch Samsung TV's

85 inch Samsung televisies met prachtige beeldweergave

Mocht u willen genieten van de mooiste beeldkwaliteit, dan zit u met een 85 inch Samsung TV goed. U heeft de keuze uit een 4K of 8K resolutie, waardoor al uw beelden in haarscherpe kwaliteit worden getoond.

Als u wilt genieten van de mooiste kleurweergave op uw 85 inch Samsung TV, dan moet u kiezen voor een 10 bit paneel. Deze schermen kunnen ruim een miljard kleurtinten weergeven, waardoor alle beelden die u kijkt er een stuk levendiger uitzien.

85 inch Samsung QLED TV’s

Mocht u een wat hoger budget hebben en de allerbeste beeldkwaliteit in huis willen halen, dan kunt u kiezen voor een 85 inch Samsung QLED televisie. QLED zorgt voor veel verschillende voordelen, waaronder een hoge helderheid voor betere zichtbaarheid bij daglicht. De Quantum Dot technologie zorgt daarnaast voor levendige kleuren, en alle QLED TV’s hebben een dun ontwerp voor naadloze integratie in iedere ruimte.

85 inch Samsung TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 85 inch Samsung TV

Op dit moment worden er 38 verschillende 85 inch Samsung TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €2529,45,-. De goedkoopste 85 inch Samsung TV die momenteel te vinden is, is de Samsung UE85AU8070 (2021). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1050,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken