x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 100 TV's

65 inch Samsung TV's

100 televisies
Op zoek naar een 65 inch Samsung TV? Samsung biedt veel verschillende 65 inch televisies aan welke allemaal een uitmuntende beeldkwaliteit hebben. Wilt u een nog betere schermkwaliteit? Kies dan voor een OLED of QLED scherm. Bekijk hieronder alle 65 inch Samsung TV's die momenteel te verkrijgen zijn.
filter 65 inch Samsung TV'sFilter
Meer 65 inch Samsung TV's

65 inch Samsung TV’s in alle prijsklassen

Het grote voordeel aan een 65 inch Samsung TV is dat er altijd wel meer dan 50 modellen zijn om uit te kiezen. Hierdoor zijn er televisies te vinden in iedere prijsklasse, waardoor er voor iedere consument een geschikt model te vinden is.

Voor onder de €1000 heeft u al een 65 inch Samsung televisie met haarscherpe 4K-resolutie, Tizen smart platform met toegang tot al uw favoriete streamingdiensten, en ondersteuning voor HDR10+.

Zoekt u het wat hoger op, dan kunt u een model kiezen met een nog betere beeld- en kleurweergave. Zo kunt u bijvoorbeeld overwegen om te kiezen voor een 10 bit paneel, welke een mooiere kleurweergave biedt dan een 8 bit paneel. Kies bijvoorbeeld ook voor een 100 Hz beeldverversing in plaats van 50 Hz, voor de meest vloeiende beelden.

Kiest u voor een 65 inch Samsung OLED of QLED TV?

Als u op zoek bent naar een nieuwe televisie, dan zou u kunnen overwegen om te kiezen tussen een 65 inch Samsung OLED of QLED TV. Een OLED TV heeft de mogelijkheid om pixels individueel uit te schakelen, wat resulteert in diepere zwarttinten en een groter contrast. Daarentegen maakt een QLED TV gebruik van Quantum Dot technologie, wat zorgt voor een helderder beeld en een breder kleurenspectrum.

Het hangt dus af van uw persoonlijke voorkeur en de omgeving waarin u de televisie gaat gebruiken. Als u op zoek bent naar diepere zwarttinten en contrast, dan zou de 65 inch Samsung OLED TV de beste optie kunnen zijn. Als u echter op zoek bent naar een helderder beeld en levendige kleuren, dan zou u kunnen kiezen voor een QLED TV. 

65 inch Samsung TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Wit
  • Zilver
  • Grijs
  • Blauw

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 65 inch Samsung TV

Op dit moment worden er 100 verschillende 65 inch Samsung TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1154,62,-. De goedkoopste 65 inch Samsung TV die momenteel te vinden is, is de Samsung 65AU7090 (2021). Deze is te koop in 8 winkels met een prijs vanaf €555,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken