x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Introductiejaar
Beschikbare apps
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Bekijk 2 TV's

60 inch Samsung TV's

2 televisies
Op zoek naar een 60 inch Samsung TV? Samsung biedt meerdere televisies aan met 60 inch scherm, welke allemaal zijn voorzien van een 4K-resolutie. Deze resolutie maakt het mogelijk om al uw favoriete sportwedstrijden in de hoogste kwaliteit te kijken. Bekijk hieronder alle 60 inch Samsung TV's die momenteel te verkrijgen zijn.
filter 60 inch Samsung TV'sFilter

Een 60 inch Samsung TV: perfect voor een gemiddelde woonkamer

Een 60 inch Samsung TV heeft een schermgrootte van ongeveer 152 cm, wat hem met een aanbevolen kijkafstand van 3 á 4 meter geschikt maakt voor in de gemiddelde huiskamer Alle 60 inch modellen van Samsung zijn voorzien van een 4K-resolutie waardoor u haarscherpe beelden te zien krijgt. Dankzij het Tizen smart platform heeft u met één druk op de knop toegang tot vele apps, waaronder Netflix, Videoland en Spotify.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 60 inch Samsung TV

Op dit moment worden er 2 verschillende 60 inch Samsung TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €695,5,-. De goedkoopste 60 inch Samsung TV die momenteel te vinden is, is de Samsung UE60AU8070 (2021). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €689,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken