x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 116 TV's

55 inch Samsung TV's

116 televisies
Op zoek naar een 55 inch Samsung TV? 55 inch is een geweldige middelmaat voor in de gemiddelde kamer, en Samsung heeft hier een groot aanbod in. Alle 55 inch Samsung televisies zijn minimaal voorzien van een 4K-resolutie, waardoor u al uw films en series in de beste kwaliteit kunt kijken. Ook heeft u de optie om te kiezen voor een model met OLED scherm, alhoewel deze een stuk duurder zijn. Bekijk hieronder alle 55 inch Samsung TV's die vandaag worden aangeboden.
filter 55 inch Samsung TV'sFilter
Meer 55 inch Samsung TV's

55 inch Samsung TV’s met haarscherpe beeldkwaliteit

Alle 55 inch Samsung smart TV’s zijn voorzien van een 4K (en soms 8K) resolutie, waardoor u van al uw favoriete films en series kunt genieten in haarscherpe beeldkwaliteit. U zult zelfs de kleinste details kunnen zien die u met een Full HD televisie niet zou kunnen zien.

Daarnaast kunt u het qua beeldkwaliteit eigenlijk zo gek maken als u zelf wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 10 bit paneel in plaats van 8 bit voor een mooiere kleurweergave, of 100 Hz beeldverversing voor de meest vloeiende kijkervaring.

55 inch Samsung TV’s met OLED of QLED scherm

Voor de gebruikers die op zoek zijn naar de beste beeldkwaliteit biedt Samsung zowel 55 inch OLED als QLED TV's aan, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Een 55 inch Samsung OLED TV produceert diepere zwarttinten en levendigere kleuren, terwijl een QLED TV helderdere kleuren en een bredere kijkhoek biedt. Zo zijn er nog veel meer verschillen tussen OLED en QLED om rekening mee te houden.

55 inch Samsung TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Blauw
  • Wit
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 55 inch Samsung TV

Op dit moment worden er 116 verschillende 55 inch Samsung TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €755,34,-. De goedkoopste 55 inch Samsung TV die momenteel te vinden is, is de Samsung Crystal UHD 55AU7040 (2021). Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €224,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken