x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 30 TV's

32 inch Samsung TV's

30 televisies
Op zoek naar een 32 inch Samsung TV? 32 inch is een populair formaat onder Samsung televisies, met daarin veel modellen die beschikken over Full HD resolutie. Hierdoor kunt u alle beelden van uw favoriete films en series haarscherp zien. Alle 32 inch Samsung smart TV's draaien daarnaast op het Tizen smart platform, waardoor u eenvoudig toegang hebt tot apps als Netflix, Videoland en Disney+.
filter 32 inch Samsung TV'sFilter

Keuze uit enorm veel 32 inch Samsung TV’s

Samsung biedt enorm veel 32 inch Smart TV’s aan welke draaien op het Tizen platform. Dit platform is één van de gebruiksvriendelijkste, en biedt toegang tot vele apps zoals Netflix, Spotify, Disney+ en Apple TV. Het grootste verschil tussen de meeste 32 inch Samsung TV’s zit hem echter in de resolutie.

Samsung biedt zowel Full HD (1920 x 1080 pixels) als HD Ready (1366 x 768 pixels) 32 inch TV's. Full HD biedt een hogere resolutie welke veel meer scherpte en detail kan bieden als een model met HD Ready resolutie. Dit is ideaal als u graag alle details wilt zien tijdens het kijken van een film of sportwedstrijd.

Als u alleen standaard televisie zenders kijkt, is een HD Ready model vaak goed genoeg. Ze bieden een goede basiskwaliteit en zijn vaak ook een stuk voordeliger dan de 32 inch modellen met Full HD resolutie.

32 inch Samsung QLED TV’s

Voor de gebruiker die een waanzinnige beeldkwaliteit wilt ervaren (en ook hele diepe zakken heeft), is er de keuze voor een 32 inch Samsung QLED TV. QLED is een high-end technologie die bekend staat om zijn uitstekende beeldkwaliteit en kleurnauwkeurigheid. U geniet hierbij ook van de hoogste helderheid en weinig reflectie.

32 inch Samsung TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 32 inch Samsung TV

Op dit moment worden er 30 verschillende 32 inch Samsung TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €320,67,-. De goedkoopste 32 inch Samsung TV die momenteel te vinden is, is de Samsung UE32T4002AK (2020). Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €157,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken