x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Beschikbare apps
Aansluitingen
Bekijk 1 TV's

24 inch Samsung TV's

1 televisies
Op zoek naar een 24 inch Samsung TV? Samsung biedt meerdere 24 inch televisies aan met een HD Ready (720p) resolutie. Voor dit kleinere formaat heeft u in principe geen betere resolutie nodig, omdat HD Ready genoeg pixels bevat om beelden scherp op een 24 inch TV te tonen. Bekijk hieronder welke 24 inch Samsung TV's er vandaag verkrijgbaar zijn.
filter 24 inch Samsung TV'sFilter

24 inch Samsung TV’s geschikt voor een kleine kamer

Een 24 inch Samsung televisie heeft een schermdiagonaal van maar 61 centimeter, waardoor deze prima past in een kleine kamer (of zelfs als TV in een caravan). Op deze 24 inch modellen is een HD Ready resolutie te vinden, welke niet de scherpste beelden biedt maar toch goed genoeg voor basisgebruikers aangezien het verschil tussen Full HD en HD Ready bij 24 inch niet heel erg te merken is.

24 inch Samsung smart TV’s draaien op het Tizen smart platform. Het Tizen-platform biedt een gebruiksvriendelijke interface en ondersteuning voor veel verschillende apps en streamingdiensten, waaronder Netflix, Amazon Prime Video, YouTube en vele anderen.

Als u geen geschikte 24 inch Samsung TV kunt vinden in het bovenstaande aanbod en u andere merken ook prima vindt, kunt u ook 24 inch TV’s van andere merken bekijken:

TV's vergelijken
TV's vergelijken