x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 113 TV's

QLED TV's

113 televisies
Op zoek naar een nieuwe QLED TV? QLED televisies hebben een groot kleurbereik, waardoor u geniet van realistischere kleuren dan de gemiddelde televisie. Daarnaast hebben QLED TV's ook een hoge helderheid en weinig reflectie. Bekijk en vergelijk hieronder QLED televisies in alle formaten, van kleinere 43 inch QLED TV's tot grotere 85 inch modellen.
Meer QLED TV's

Waarom kiezen voor een QLED TV?

Een QLED TV heeft vele voordelen ten opzichte van gewone TV’s (en zelfs OLED TV’s). QLED TV’s bieden een hogere helderheid en realistischere kleuren dan de meeste televisies dankzij de Quantum Dot technologie in het scherm. Beelden kunnen hierdoor ook een stuk scherper worden getoond.

Ook presteren QLED TV’s beter in omgevingen met veel licht. Ze hebben een hogere helderheid, waardoor u het scherm makkelijk kunt blijven zien, ook als er veel licht in uw kamer schijnt. QLED TV’s hebben ook een grotere beschikbaarheid dan OLED TV’s als het gaat om grote formaten zoals 85 inch.

QLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een QLED TV

Op dit moment worden er 113 verschillende QLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1394,19,-. De goedkoopste QLED TV die momenteel te vinden is, is de Hisense 43E77HQ (2022). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €359,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken