x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 21 TV's

75 inch QLED TV's

21 televisies
Op zoek naar een nieuwe 75 inch QLED TV? Een QLED TV van 75 inch formaat is geschikt voor in een grote kamer of een thuisbioscoop. Alle 75 inch QLED TV's bieden een uitmuntende beeldkwaliteit, realistische kleurweergave en een hoge helderheid. Hierdoor heeft u ook minder reflecties in kamers waar wat meer lichtval is. Bekijk hieronder alle 75 inch QLED TV's die momenteel beschikbaar zijn.
filter 75 inch QLED TV'sFilter

75 inch QLED TV’s bieden een prachtig beeld in groot formaat

Als het gaat om grote schermen, dan bieden 75 inch QLED TV's een ongelooflijk mooie kijkervaring. Deze TV's hebben een uitstekende kleurenweergave en een helderheid die zorgt voor een fantastisch contrast. Met QLED-technologie kunnen deze TV's ook een breder kleurengamma weergeven, wat betekent dat u nog meer kleuren kunt zien dan bij andere schermtypes. Dit leidt tot een nog realistischere en levendigere beeldweergave.

Bovendien zijn 75 inch QLED TV's uitgerust met geavanceerde functies, zoals HDR en upscaling, waardoor de beeldkwaliteit nog beter wordt. Met HDR (High Dynamic Range) kunnen deze TV's heldere en donkere delen van het beeld nauwkeuriger weergeven, waardoor er meer details zichtbaar zijn.

75 inch QLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 75 inch QLED TV

Op dit moment worden er 21 verschillende 75 inch QLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €2575,67,-. De goedkoopste 75 inch QLED TV die momenteel te vinden is, is de TCL QLED 75C643 (2023). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €899,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken