x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 28 TV's

65 inch QLED TV's

28 televisies
Op zoek naar een 65 inch QLED TV? QLED televisies van 65 inch formaat zijn een prachtige toevoeging aan iedere woonkamer. Ze bieden een uitmuntende beeldkwaliteit en hebben over het algemeen ook een dun design. Alle 65 inch QLED TV's bieden een realistische kleurweergave en hoge helderheid voor de mooiste beelden. Als u voorbereid wilt zijn op de toekomst, kunt u zelfs kiezen uit een 65 inch QLED TV met 8K beeldscherpte.
filter 65 inch QLED TV'sFilter

QLED TV’s van 65 inch bieden de mooiste beeldkwaliteit

Als u op zoek bent naar de mooiste beeldkwaliteit voor het kijken van uw favoriete films en series, dan is een 65 inch QLED TV een uitstekende keuze. Met een schermformaat van 65 inch biedt deze TV een groot en indrukwekkend beeld, waardoor u volledig opgaat in wat u kijkt.

Alle 65 inch QLED TV’s zijn voorzien van 4K (UHD) resolutie, waardoor u de scherpste beelden te zien krijgt. Hierdoor ziet u zelfs de kleinste details tijdens het kijken van een film of serie. Kiest u voor een model met 100 Hz verversingssnelheid, dan kunt u ook genieten van de meest vloeiende beeldweergave.

65 inch QLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 65 inch QLED TV

Op dit moment worden er 28 verschillende 65 inch QLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1257,79,-. De goedkoopste 65 inch QLED TV die momenteel te vinden is, is de TCL QLED 65C643 (2023). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €649,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken