x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 21 TV's

55 inch QLED TV's

21 televisies
Op zoek naar een 55 inch QLED TV? Als u kiest voor een 55 inch QLED televisie, dan heeft u een televisie van gemiddeld formaat met één van de beste beeldkwaliteiten waar u uit kunt kiezen. QLED televisies bieden namelijk een realistische kleurweergave en haarscherpe beelden dankzij de 4K resolutie. Bekijk hieronder alle 55 inch QLED TV's waar u uit kunt kiezen.
filter 55 inch QLED TV'sFilter

55 inch QLED TV’s zijn perfect voor de filmliefhebber

Als u een filmliefhebber bent en u wilt genieten van een groot scherm met een geweldige beeldkwaliteit, dan is een 55 inch QLED TV een uitstekende keuze. Met een grootte van 55 inch biedt deze TV een indrukwekkende kijkervaring die u volledig onderdompelt in de film.

QLED TV's hebben een uitstekende beeldkwaliteit met een hoge helderheid, de scherpste details en diepe zwarttinten. Hierdoor worden de kleuren en details van een film op een realistische manier weergegeven. QLED TV's hebben ook een breder kleurengamma dan andere schermtypes, waardoor u nog meer kleuren en nuances kunt zien.

Een ander voordeel van een 55 inch QLED TV is de mogelijkheid om films in HDR (High Dynamic Range) te bekijken. Dit zorgt voor een nog betere beeldkwaliteit met heldere en donkere delen die nauwkeuriger worden weergegeven.

55 inch QLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 55 inch QLED TV

Op dit moment worden er 21 verschillende 55 inch QLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €816,62,-. De goedkoopste 55 inch QLED TV die momenteel te vinden is, is de TCL QLED 55C61B (2024). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €449,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken