x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 9 TV's

50 inch QLED TV's

9 televisies
Op zoek naar een 50 inch QLED TV? QLED televisies bieden een haarscherpe beeldkwaliteit dankzij hun 4K resolutie, en tonen dankzij het QLED,scherm realistische kleuren. Dit maakt 50 inch TV's met QLED-scherm erg gewild, aangezien het 50 inch formaat past in bijna iedere kamer. Bekijk en vergelijk hieronder alle 50 inch QLED televisies die op dit moment te verkrijgen zijn.
filter 50 inch QLED TV'sFilter

50 inch QLED TV’s zijn perfect voor de gemiddelde woonkamer

Een 50 inch QLED TV is de perfecte aanvulling voor iedere gemiddelde woonkamer. Het grote scherm zorgt voor een geweldige kijkervaring, waar u met meerdere mensen tegelijkertijd naar kunt kijken vanwege de grote kijkhoek.

QLED TV's zijn in staat om heldere en levendige beelden te produceren, met een hoge helderheid en diepe zwarttinten. Dit maakt ze ideaal voor het bekijken van films en series met veel actie en drama. Het kleurengamma is breder dan andere schermtypes, waardoor u nog meer kleuren en nuances kunt zien, wat zorgt voor een nog realistischere weergave.

Een 50 inch QLED TV kan ook perfect zijn voor gamers. Door de hoge refresh rate en lage input lag, zorgt de TV voor vloeiende beelden, zonder haperingen. De snelle responstijd zorgt ervoor dat u games kunt spelen zonder enige vertraging, wat essentieel is voor een goede game-ervaring.

50 inch QLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 50 inch QLED TV

Op dit moment worden er 9 verschillende 50 inch QLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €621,44,-. De goedkoopste 50 inch QLED TV die momenteel te vinden is, is de TCL QLED 50C643 (2023). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €399,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken