x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 10 TV's

43 inch QLED TV's

10 televisies
Op zoek naar een 43 inch QLED TV? Als u op een 43 inch TV de allerbeste beeldkwaliteit wilt ervaren, dan moet u kiezen voor een model met QLED-scherm. Deze 43 inch TV's tonen de meest realistische kleuren en een hoge helderheid, wat de kijkervaring naar een nog hoger niveau tilt. Alle 43 inch QLED TV's hebben standaard 4K resolutie, waardoor u ook de kleinste details kunt zien in alles wat u kijkt.
filter 43 inch QLED TV'sFilter

43 inch QLED TV’s voor de beste beeldkwaliteit op 43 inch

Als u op zoek bent naar een 43 inch televisie en wilt genieten van de allerbeste beeldkwaliteit, dan is de keuze voor een 43 inch QLED TV erg verstandig. Het verschil met 43 inch OLED TV’s is vooral dat een 43 inch QLED televisie een groter kleurbereik heeft en een hogere helderheid. Hierdoor biedt de TV een realistischere kleurweergave en zorgt dit ook voor weinig reflectie als u in een kamer kijkt met wat meer lichtinval.

Natuurlijk is een 43 inch QLED TV wel een stuk duurder als een gewone 43 inch TV of 43 inch TV met 4K resolutie. U investeert echter wel in een beeldkwaliteit die merkbaar beter is.

43 inch QLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 43 inch QLED TV

Op dit moment worden er 10 verschillende 43 inch QLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €607,-. De goedkoopste 43 inch QLED TV die momenteel te vinden is, is de Salora 43QLED440A (2021). Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €349,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken