x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 160 TV's

Philips TV's

160 televisies
Op zoek naar een nieuwe Philips TV? Philips televisies zijn beschikbaar in alle soorten en maten. Zo heeft u de keuze uit een wat kleinere TV met Full HD resolutie, of bijvoorbeeld een 65 inch Philips TV met 4K resolutie. Veel televisies van Philips zijn tot slot voorzien van Ambilight, een ingebouwde sfeerverlichting die reageert op de kleuren van het beeld. Vergelijk hieronder alle Philips TV's om zo te vinden welke het beste bij u past.
Meer Philips TV's

Philips TV’s in allerlei formaten te koop

Philips biedt een breed scala aan TV-formaten, variërend van kleinere modellen tot grote schermen van 75 inch en groter. Hieronder zijn enkele van de populaire Philips TV-formaten:

  • 32 inch Philips TV’s: Dit is een populaire maat voor slaapkamers, keukens of andere kleinere kamers. Philips biedt verschillende modellen met Full HD- of HD-ready resoluties.
  • 43 inch Philips TV’s: Dit formaat biedt een goede balans tussen beeldkwaliteit en grootte, en is ideaal voor een gemiddelde woonkamer.
  • 55 inch Philips TV’s: Dit is een van de meest populaire TV-formaten, en biedt een groot scherm voor een meeslepende kijkervaring. Philips biedt verschillende modellen in deze maat met 4K-resolutie, HDR-ondersteuning en Ambilight-technologie.
  • 65 inch Philips TV’s: Dit is een groot schermformaat en ideaal voor grote woonkamers of home cinema-ruimtes. Philips biedt verschillende modellen in deze maat met OLED-schermen, 4K-resolutie en Ambilight-technologie.
  • 75 inch Philips TV’s: Deze TV's bieden een enorm schermformaat en zijn ideaal voor grote woonkamers of thuisbioscopen. Philips biedt verschillende modellen in deze maat met 4K-resolutie, Ambilight-technologie en geavanceerde beeldverwerkings- en geluidstechnologieën.

Of u nu op zoek bent naar een kleine TV voor de slaapkamer of een grote TV voor uw thuisbioscoop, Philips biedt verschillende formaten en modellen om aan uw behoeften te voldoen.

Philips TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Wit
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Philips TV

Op dit moment worden er 160 verschillende Philips TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €894,01,-. De goedkoopste Philips TV die momenteel te vinden is, is de Philips 24PHS5537 (2022). Deze is te koop in 6 winkels met een prijs vanaf €148,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken