x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Bekijk 44 TV's

Philips OLED TV's

44 televisies
Op zoek naar een nieuwe Philips TV met OLED scherm? Er worden Philips OLED TV's aangeboden in de meeste populaire formaten, waaronder 48, 55, 65 en 77 inch. Naast het OLED scherm bevatten deze allemaal een haarscherpe 4K-resolutie, waardoor u nog meer details ziet in uw films en series. Met het Android TV smart platform heeft u daarnaast eenvoudige toegang tot vele apps, zoals Netflix, Videoland en Disney+.
filter Philips OLED TV'sFilter
Meer Philips OLED TV's

Philips TV’s met OLED-scherm voor de beste beeldkwaliteit

Als u wilt genieten van de allerbeste beeldkwaliteit in een Philips TV, dan kiest u voor een model met OLED scherm. Deze hebben geen achtergrondverlichting nodig, waardoor u een televisie krijgt met een dun scherm die dicht tegen de muur gehangen kan worden. Daarnaast bieden TV’s met OLED scherm perfecte zwartwaarden, een hoge contrastverhouding en een grote kijkhoek.

Philips heeft ook een aantal geavanceerde technologieën ontwikkeld om de beeldkwaliteit verder te verbeteren. Zo hebben sommige Philips OLED TV's bijvoorbeeld de P5 processor, welke zorgt voor een verhoogde helderheid, meer details en vloeiendere bewegingen. Bovendien bieden sommige modellen van Philips OLED TV's Ambilight, een technologie die kleuren van het scherm verlengt naar de muur achter de TV, wat zorgt voor een nog betere kijkervaring en ook rust aan de ogen.

Philips OLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Philips OLED TV

Op dit moment worden er 44 verschillende Philips OLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1588,14,-. De goedkoopste Philips OLED TV die momenteel te vinden is, is de Philips 48OLED707 (2022). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €891,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken