x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 66 TV's

Philips TV's met Ambilight

66 televisies
Op zoek naar een nieuwe Philips TV met Ambilight? Ambilight is een sfeervolle verlichting die te vinden is in veel Philips TV's. Het licht wordt getoond op basis van de kleuren op het scherm, wat een mooie uitstraling geeft. Zo zijn Philips Ambilight televisies te vinden in allerlei formaten, zoals 43, 50, 55 en 65 inch. Bekijk hieronder alle Philips smart TV's met Ambilight.
Meer Philips TV's met Ambilight

Een sfeervolle kijkervaring dankzij Philips Ambilight

Philips Ambilight is een technologie die LED-verlichting aan de achterkant van de TV gebruikt om de kijkervaring te verbeteren. Het creëert een sfeervolle ambiance rondom de TV, door het uitstralen van gekleurde lichtstralen die overeenkomen met de kleuren op het scherm.

Ambilight kan de kijkervaring verbeteren door het vergroten van het waargenomen contrast, het verminderen van de stress op uw ogen en het creëren van een meer meeslepende kijkervaring. De technologie is beschikbaar op enorm veel Philips TV’s van ieder formaat.

Philips biedt verschillende versies van Ambilight, waaronder 2-zijdig, 3-zijdig en 4-zijdig. Met 2-zijdig Ambilight wordt licht aan de linker- en rechterkant van de TV geprojecteerd, terwijl bij 3-zijdig Ambilight ook licht aan de bovenkant wordt geprojecteerd. Bij 4-zijdig Ambilight wordt licht aan alle vier de zijden van de TV geprojecteerd.

Philips TV's met Ambilight zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Philips TV met Ambilight

Op dit moment worden er 66 verschillende Philips TV's met Ambilight aangeboden met een gemiddelde prijs van €1058,03,-. De goedkoopste Philips TV met Ambilight die momenteel te vinden is, is de Philips 43PUS7805 (2020). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €336,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken