x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Energieklasse
Bekijk 7 TV's

75 inch Philips TV's

7 televisies
Op zoek naar een 75 inch Philips TV? Als u op zoek bent naar een indrukwekkende kijkervaring, dan is een Philips televisie met 75 inch schermformaat de juiste keuze. Televisies van Philips bieden geweldige beeldkwaliteit, met scherpe contrasten en levensechte kleuren. Bekijk hieronder welke 75 inch Philips TV's er vandaag te verkrijgen zijn.
filter 75 inch Philips TV'sFilter

75 inch Philips TV’s ideaal voor een thuisbioscoop

75 inch Philips TV’s hebben een schermgrootte van maar liefst 190,5 cm, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor de gebruiker die een televisie zoekt voor in zijn of haar thuisbioscoop. U heeft er echter wel wat ruimte voor nodig, aangezien ze een aanbevolen kijkafstand hebben van tussen de 3,5 en 5,5 meter. Meet dus goed op of een 75 inch model het juiste formaat voor u is, want groter is niet altijd beter.

Mocht uw kijkafstand net iets kleiner zijn, kunt u altijd nog kiezen voor een iets kleiner formaat:

Haarscherpe beelden met een 75 inch Philips televisie

Alle 75 inch Philips televisies zijn voorzien van een 4K (Ultra HD) resolutie, waardoor u kunt genieten van de scherpste beelden. Daarnaast draaien deze modellen op het Android smart platform, waardoor u toegang heeft tot veel verschillende streamingdiensten en zelfs games. Wilt u uw favoriete films zien in de levendigste kleuren? Dan kiest u voor een 75 inch Philips TV met 10 bit paneel, welke maar liefst een miljard kleuren kan tonen.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 75 inch Philips TV

Op dit moment worden er 7 verschillende 75 inch Philips TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1097,-. De goedkoopste 75 inch Philips TV die momenteel te vinden is, is de Philips 75PUS7608 (2023). Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €749,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken