x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 3 TV's

70 inch Philips TV's

3 televisies
Op zoek naar een 70 inch Philips TV? Philips heeft veel 70 inch televisies in het assortiment, welke allemaal geschikt zijn voor in een thuisbioscoop. Als u wilt genieten van de meest vloeiende beelden, dan kiest u voor een model met 100 Hz beeldverversing. Alle 70 inch Philips TV's hebben verder een 4K-resolutie, waardoor u bent verzekerd van haarscherpe beelden.
filter 70 inch Philips TV'sFilter
-

70 inch Philips TV’s hebben een groot en helder beeld

70 inch Philips TV’s hebben een schermdiagonaal van 177,8 cm en bieden haarscherpe beelden dankzij hun 4K-resolutie. Alle modellen bieden ondersteuning voor HDR10+, waardoor u tijdens het kijken van uw favoriete Netflix-serie de perfecte kleuren en helderheid zult zien tijdens iedere scène.

Weinig 70 inch Philips TV’s beschikbaar

Op dit moment zijn er weinig 70 inch Philips televisies beschikbaar. Dit kan te maken hebben met verschillende factoren, zoals productieschaarste. 70 inch is überhaupt geen populair formaat voor televisies. Als u op zoek bent naar een televisie met een vergelijkbare schermgrootte, dan kunt u overwegen om te kiezen voor een 65 inch Philips TV of een 75 inch Philips TV, mits er voldoende ruimte beschikbaar is.

70 inch Philips TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 70 inch Philips TV

Op dit moment worden er 3 verschillende 70 inch Philips TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1292,33,-. De goedkoopste 70 inch Philips TV die momenteel te vinden is, is de Philips 70PUS7607 (2022). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €894,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken