x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 28 TV's

65 inch Philips TV's

28 televisies
Op zoek naar een 65 inch Philips TV? 65 inch televisies van Philips komen allemaal met een 4K-resolutie, waardoor in de scherpste beeldkwaliteit van al uw series kunt genieten. Kiest u voor een model met 100 Hz beeldverversing, dan zult u geen haperingen ervaren tijdens het spelen van games op uw nieuwe 65 inch Philips televisie.
filter 65 inch Philips TV'sFilter

65 inch een populair formaat onder Philips TV’s

65 inch is een goed formaat voor een Philips TV die in een grote woonkamer zal belanden. Met een aanbevolen kijkafstand van 3 tot 5 meter heeft u wel veel ruimte nodig voor dit soort televisies, omdat u het beeld anders niet helemaal duidelijk kunt zien. Verder heeft u enorm veel keuzes op het gebied van 65 inch Philips TV’s. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een wat goedkoper model met 50 Hz beeldverversing, of een iets duurdere met 100 Hz scherm die nog vloeiendere beelden biedt.

65 inch Philips OLED televisies voor een nog mooier beeld

Een 65 inch Philips TV met een OLED-scherm biedt over het algemeen een betere beeldkwaliteit dan die met LED-LCD scherm. OLED-schermen produceren diepere zwartwaarden en heldere, levendige kleuren, waardoor de kijkervaring nog beter wordt. Dit komt omdat bij OLED-technologie elke pixel individueel verlicht wordt, waardoor de zwarttinten echt zwart zijn en het contrast beter is dan bij een traditionele LED-LCD TV.

Er zijn veel verschillende 65 inch Philips OLED televisies om uit te kiezen. Deze draaien allemaal op het Android TV smart platform, waardoor u toegang heeft tot vele apps zoals Netflix, Videoland en YouTube, en u ook kunt streamen via de ingebouwde Chromecast.

65 inch Philips TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Grijs

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 65 inch Philips TV

Op dit moment worden er 28 verschillende 65 inch Philips TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1295,61,-. De goedkoopste 65 inch Philips TV die momenteel te vinden is, is de Philips 65PUS7009 (2024). Deze is te koop in 8 winkels met een prijs vanaf €597,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken