x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 4 TV's

58 inch Philips TV's

4 televisies
Bent u op zoek naar een nieuwe 58 inch Philips TV? Alle 58 inch televisies van Philips hebben een 4K-resolutie, waardoor u geniet van beelden met haarscherpe kwaliteit. Ze ondersteunen ook allemaal een aantal HDR types, waaronder Dolby Vision en HDR10. Met onze handige vergelijker vindt u eenvoudig de 58 inch Philips televisie die het beste bij u past.
filter 58 inch Philips TV'sFilter

58 inch Philips TV’s zijn een mooie tussenmaat

Als u net niet genoeg ruimte hebt voor een 65 inch Philips TV en een 55 inch Philips TV net te klein is, kunt u kiezen voor een 58 inch model. Alle 58 inch televisies van Philips zijn voorzien van een 4K-resolutie, waardoor u alle beelden die u kijkt in scherpe kwaliteit kunt zien. Daarnaast worden door de meeste modellen alle HDR-formaten ondersteunt, waaronder HDR10, HDR10+ en Dolby Vision.

Selecteer het juiste smart platform

Tussen de 58 inch Philips TV’s heeft u de keuze uit twee verschillende smart platforms, namelijk Saphi en Android. Saphi is te vinden in de wat goedkopere televisies, en is een basis smart platform dat niet heel veel opties biedt. Android daarentegen is een uitgebreid (en één van de beste) smart platforms van dit moment. Binnen dit platform heeft u eenvoudig toegang tot vele apps zoals Netflix, Videoland en Apple TV, en streamt u gemakkelijk content naar uw TV door de ingebouwde Chromecast.

58 inch Philips TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 58 inch Philips TV

Op dit moment worden er 4 verschillende 58 inch Philips TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €758,-. De goedkoopste 58 inch Philips TV die momenteel te vinden is, is de Philips The One 58PUS8507 (2022). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €682,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken