x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 25 TV's

55 inch Philips TV's

25 televisies
Op zoek naar een 55 inch Philips TV? Er zijn enorm veel 55 inch Philips televisies beschikbaar met haarscherpe 4K-kwaliteit. Mocht u wat extra budget hebben, dan kunt u ook overwegen om te kiezen voor een 55 inch Philips TV met OLED scherm. Hierdoor ervaart u een nog mooiere beeldkwaliteit en kunt u nog meer genieten van uw favoriete films en series. Bekijk hieronder welke 55 inch Philips TV's er momenteel worden aangeboden.
filter 55 inch Philips TV'sFilter

55 inch Philips TV’s in iedere prijsklasse

Wat uw budget ook is, tussen de 55 inch Philips TV’s is altijd een passend model te vinden. Voor rond de €500 heeft u al een prachtig model in huis met 4K (UHD) resolutie, waardoor alle films en series die u kijkt in haarscherpe beelden worden getoond. Heeft u wat meer budget? Kies dan bijvoorbeeld voor een 55 inch Philips TV met 10 bit paneel. Hierdoor kan de televisie veel meer kleuren weergeven, waardoor alle beelden er een stuk levendiger uit zien.

Is een 55 inch Philips OLED TV iets voor u?

Tussen de 55 inch Philips televisies heeft u ook de keuze uit modellen met een OLED-scherm. Deze zijn iets duurder dan de gemiddelde modellen, maar bieden u wel veel extra’s. OLED televisies hebben pixels die zichzelf verlichten, waardoor er geen achtergrondverlichting nodig is. Hierdoor geniet u met een 55 inch Philips OLED TV van diepe zwartwaarden en een hoog contrast tussen donker en licht. De TV’s zijn daarnaast nog geen centimeter dik, waardoor ze een enorm luxe uitstraling hebben.

55 inch Philips TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Antraciet
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 55 inch Philips TV

Op dit moment worden er 25 verschillende 55 inch Philips TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €975,36,-. De goedkoopste 55 inch Philips TV die momenteel te vinden is, is de Philips 55PUS7608 (2023). Deze is te koop in 7 winkels met een prijs vanaf €449,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken