x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 18 TV's

50 inch Philips TV's

18 televisies
Op zoek naar een 50 inch Philips TV? Philips biedt veel 50 inch televisies aan die allemaal een 4K-resolutie hebben, welke zorgt voor een haarscherpe beeldkwaliteit. Wilt u de meest kleurrijke en vloeiende beelden, kies dan voor een model met 100 Hz beeldverversing en een 10 bit paneel. Bekijk hieronder alle 50 inch Philips TV's die momenteel worden aangeboden.
filter 50 inch Philips TV'sFilter

50 inch Philips TV’s voor ieder budget

Het maakt niet uit wat voor budget u heeft, een geschikte 50 inch Philips TV vindt u altijd binnen uw budget. Zo zijn er namelijk betaalbare 50 inch Philips televisies voor nog geen €500, welke ook voorzien zijn van een 4K-resolutie om te genieten van de scherpste beelden. Zoekt u het wat hoger op, dan kunt u kiezen voor een model met 100 Hz beeldverversing en een 10 bit paneel wat de allermooiste kleuren kan tonen.

Er zijn twee smart platforms die u vindt tussen de 50 inch Philips TV’s, namelijk Saphi en Android. Saphi is een basis smart platform met maar een aantal apps en functies. Het Android smart platform is een stuk uitgebreider. Deze biedt toegang tot populaire apps zoals Netflix en YouTube, heeft een ingebouwde Chromecast en biedt ook nog eens toegang tot de Google Play Store voor het downloaden van meer apps en games.

Mocht u graag sfeerverlichting willen, dan kiest u voor een model dat is voorzien van Ambilight. Deze verlichting zit achter en rondom de televisie, en verandert van kleur op basis van de kleuren die op het scherm te zien zijn. Dit creëert een leuke sfeer, en is ook nog eens goed voor de ogen.

50 inch Philips TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Grijs
  • Zilver
  • Houtskool

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 50 inch Philips TV

Op dit moment worden er 18 verschillende 50 inch Philips TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €585,39,-. De goedkoopste 50 inch Philips TV die momenteel te vinden is, is de Philips 50PUS7607 (2022). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €372,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken