x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Aanbevolen voor
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 139 TV's

Philips 4K TV's

139 televisies
Op zoek naar een 4K Philips TV? Het aanbod aan Philips televisies met 4K-resolutie is gigantisch. 4K biedt een haarscherpe beeldkwaliteit, waardoor u er goed voor kiest om te kiezen voor een Philips TV met 4K resolutie. Wilt u genieten van een nog beter scherm, dan kunt u nog overwegen om te kiezen voor een model met OLED-scherm. Bekijk hieronder alle Philips televisies met 4K-resolutie die momenteel verkocht worden.
filter Philips 4K TV'sFilter
Meer Philips 4K TV's

Haarscherpe beelden met een Philips 4K TV

Een Philips 4K TV kan haarscherpe beelden leveren door de hoge resolutie van 3840 x 2160 pixels. Deze resolutie is vier keer hoger dan die van een Full HD TV, waardoor details scherper en helderder worden weergegeven.

Bovendien hebben de meeste Philips 4K TV's een ingebouwde upscaler, die lagere resolutiebeelden omzet in 4K-beelden. Dit betekent dat zelfs als u geen 4K-content bekijkt, uw TV de beelden zal upgraden naar een hogere resolutie, waardoor ze er scherper uitzien dan ooit tevoren.

Daarnaast gebruiken Philips 4K TV's verschillende technologieën zoals HDR (High Dynamic Range) om een groter kleurbereik en een hogere helderheid te bieden. Dit zorgt voor een nog realistischere en meeslepende kijkervaring. Enkele voorbeelden van HDR-formaten die u in Philips 4K TV’s kunt vinden zijn HDR10+ en Dolby Vision.

Is de upgrade naar OLED het waard?

Philips televisies met 4K resolutie en OLED scherm bieden u de allerbeste beeldkwaliteit die u maar kunt wensen. Het toegevoegde OLED scherm zorgt ervoor dat u diepere zwartwaarden ziet, een bredere kijkhoek heeft dan de gemiddelde televisie, en er een sterk contrast is tussen donker en licht. Over het algemeen tilt dit de kijkervaring naar een nog hoger niveau. Er is wel een nadeel, en dat is dat modellen met OLED scherm een stuk duurder zijn.

Philips 4K TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Philips 4K TV

Op dit moment worden er 139 verschillende Philips 4K TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €993,42,-. De goedkoopste Philips 4K TV die momenteel te vinden is, is de Philips 43PUS7506 (2021). Deze is te koop in 8 winkels met een prijs vanaf €246,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken