x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 30 TV's

43 inch Philips TV's

30 televisies
Op zoek naar een 43 inch Philips TV? Televisies van Philips met 43 inch schermformaat zijn vooral aanwezig in 4K beeldscherpte. Met een 4K-resolutie kunt u op een 43 inch scherm alle details zien tijdens het kijken van uw favoriete serie of sportwedstrijden. Kies daarnaast voor een 10 bit paneel als u wilt genieten van de meest levendige kleuren. Bekijk hieronder welke 43 inch Philips TV's er beschikbaar zijn.
filter 43 inch Philips TV'sFilter

Veel 43 inch Philips TV’s van hoge kwaliteit

Op gebied van 43 inch televisies is Philips een erg populair merk. Er zijn modellen te vinden met Full HD resolutie voor de gebruiker met een wat lager budget, en ook TV’s met 4K resolutie voor de gebruiker die wilt genieten van de scherpste beelden. Bijna alle 43 inch Philips TV’s ondersteunen daarnaast meerdere HDR types, waardoor u geniet van beelden in de mooiste kleuren en helderheid.

Philips The One 43 inch erg populair

De Philips The One is toch wel de populairste reeks van Philips, waarvan er veel te vinden zijn met 43 inch formaat. Deze modellen hebben allemaal een 4K resolutie, helder scherm en draaien op het Android smart platform. Hierdoor hebben alle televisies uit de The One reeks een ingebouwde Chromecast, en geniet u van eenvoudige toegang tot vele streamingdiensten waaronder Netflix, Videoland en Spotify. Wilt u de meest vloeiende beelden ervaren? Kies dan voor een 43 inch Philips smart TV met 100 Hz verversingssnelheid.

43 inch Philips TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 43 inch Philips TV

Op dit moment worden er 30 verschillende 43 inch Philips TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €427,97,-. De goedkoopste 43 inch Philips TV die momenteel te vinden is, is de Philips 43PUS7506 (2021). Deze is te koop in 8 winkels met een prijs vanaf €246,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken