x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Beeldscherpte
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 11 TV's

32 inch Philips TV's

11 televisies
Op zoek naar een 32 inch Philips TV? U moet tijdens het kiezen van een 32 inch Philips televisie echter de keuze maken tussen een HD Ready en Full HD resolutie. In dit geval raden wij altijd aan om voor Full HD (1080p) te kiezen, omdat het beeld een stuk scherper is en het qua prijs niet eens veel scheelt. Bekijk hieronder welke 32 inch Philips televisies er allemaal worden aangeboden.
filter 32 inch Philips TV'sFilter

32 inch Philips TV’s voor in een kleinere kamer

Wie een TV zoekt voor in een wat kleinere kamer, of gewoon dichtbij de televisie zit, is een 32 inch Philips TV een uitstekende keuze. U heeft namelijk de keuze uit beide Full HD en HD Ready modellen, zodat er voor gebruikers met ieder budget een mooi model te vinden is.

Als u wilt genieten van de beste beeldscherpte, dan raden we zeker aan om te kiezen voor een 32 inch Philips televisie met Full HD resolutie. Het prijsverschil tussen HD Ready en Full HD is bij dit formaat überhaupt niet groot, dus zou u zeker moeten overwegen om voor Full HD te kiezen.

Ook zijn er 32 inch Philips TV’s te vinden die draaien op een smart platform zoals bijvoorbeeld Android of Saphi. Binnen deze smart platforms kunt u uw televisie verbinden met internet, om vervolgens gebruik te maken van ingebouwde apps zoals Netflix, YouTube en Videoland. Kiest u voor een Philips TV met Android smart platform, heeft u ook een ingebouwde Chromecast.

32 inch Philips TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Wit

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 32 inch Philips TV

Op dit moment worden er 11 verschillende 32 inch Philips TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €220,73,-. De goedkoopste 32 inch Philips TV die momenteel te vinden is, is de Philips 32PHS5507 (2022). Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €162,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken