x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Introductiejaar
Aansluitingen
Kleur
Bekijk 3 TV's

24 inch Philips TV's

3 televisies
Op zoek naar een 24 inch Philips TV? Philips heeft een aantal 24 inch televisies in haar assortiment. Deze hebben allemaal een HD Ready (720p) resolutie waarmee u alles op zo'n kleiner scherm haarscherp kunt zien. Bekijk hieronder alle 24 inch Philips TV's waar u uit kunt kiezen, en vergelijk deze met elkaar om zo de juiste te vinden.
filter 24 inch Philips TV'sFilter

Welke 24 inch Philips TV gaat u kiezen?

Een 24 inch Philips TV is ideaal voor in een wat kleinere woonkamer, slaapkamer, of zelfs als TV voor in uw caravan. 24 inch TV’s van Philips zijn voorzien van een HD Ready resolutie. Dit is niet de scherpste resolutie die televisies tegenwoordig hebben, maar voor een 24 inch TV-scherm zal het weinig uitmaken. U kunt eventueel overwegen om te upgraden naar een 32 inch Philips TV, om te kiezen voor een model met Full HD resolutie. 32 inch modellen hebben ook een grotere kans dat de smart TV functies bieden.

24 inch Philips TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Wit

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 24 inch Philips TV

Op dit moment worden er 3 verschillende 24 inch Philips TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €199,67,-. De goedkoopste 24 inch Philips TV die momenteel te vinden is, is de Philips 24PHS5507 (2022). Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €181,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken