x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Aanbevolen voor
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 61 TV's

Philips TV's met 100 Hz verversingssnelheid

61 televisies
Op zoek naar een 100 Hz Philips TV? Philips televisies met 100 Hz verversingssnelheid bieden een uitmuntende kijkervaring, aangezien u 100 beelden per seconde te zien krijgt. Hierdoor kunt u iedere film en serie vloeiend kijken, zonder dat er tussendoor enige hapering is. Bekijk hieronder alle 100 Hz Philips televisies die momenteel te verkrijgen zijn.
filter Philips TV's met 100 Hz verversingssnelheidFilter
Meer Philips TV's met 100 Hz verversingssnelheid

Vloeiende beelden? Kies voor een Philips 100 Hz TV

Een Philips 100 Hz TV kan vloeiende beelden leveren door de hoge verversingssnelheid van 100 beelden per seconde. Dit betekent dat de beelden op het scherm sneller worden ververst, waardoor bewegingen vloeiender worden weergegeven en er minder sprake is van haperingen of trillingen in het beeld.

Het nadeel is wel dat een Philips TV met 100 Hz beeldverversing een stuk duurder is dan die met 50 Hz beeld. U krijgt er wel een veel vloeiendere kijkervaring voor terug, dus dat is een afweging die u zelf moet maken.

Philips TV's met 100 Hz verversingssnelheid zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Philips TV met 100 Hz verversingssnelheid

Op dit moment worden er 61 verschillende Philips TV's met 100 Hz verversingssnelheid aangeboden met een gemiddelde prijs van €1349,15,-. De goedkoopste Philips TV met 100 Hz verversingssnelheid die momenteel te vinden is, is de Philips The One 43PUS8807 (2022). Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €491,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken