x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
+ Toon alle groottes
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 60 TV's

Panasonic TV's

60 televisies
Op zoek naar een televisie van Panasonic? Panasonic biedt een groot aantal TV's aan in allerlei formaten. U kunt kiezen voor een goedkoper model met Full HD of zelfs HD Ready resolutie, maar het grootste deel aan Panasonic TV's hebben een 4K-resolutie. Hiermee kijkt u al uw films en series in de scherpste kwaliteit. Bekijk hieronder alle Panasonic TV's die vandaag te verkrijgen zijn.
Meer Panasonic TV's

Panasonic TV’s in alle formaten

Panasonic staat bekend om kwalitatieve televisies voor een betaalbare prijs. Ze bieden televisies aan in ieder formaat, van kleine 24 inch televisies voor in uw slaapkamer of caravan, tot 75 inch televisies voor in een thuisbioscoop. Ook biedt Panasonic verschillende OLED TV’s aan voor de gebruiker die wilt genieten van de allerbeste beeldkwaliteit.

De meeste Panasonic TV’s draaien op het Android smart platform. Hierdoor heeft u toegang tot apps en games via de Play Store, en kunt u eenvoudig content streamen naar uw TV met de ingebouwde Chromecast.

Panasonic TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Panasonic TV

Op dit moment worden er 60 verschillende Panasonic TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €909,45,-. De goedkoopste Panasonic TV die momenteel te vinden is, is de Panasonic TX-24LSW504 (2022). Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €189,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken