x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Type backlight
Verversingssnelheid
Type HDR
Aansluitingen
Energieklasse
Bekijk 8 TV's

55 inch Panasonic TV's

8 televisies
Op zoek naar een nieuwe 55 inch Panasonic TV? Panasonic heeft veel 55 inch televisies in hun aanbod, waaronder veel verschillende modellen. Zo zijn er modellen in de lagere prijsklasse met 50 Hz beeldverversing en een LED scherm, maar ook modellen met OLED scherm en 10 bit paneel voor het tonen van de mooiste kleuren. Bekijk hieronder alle 55 inch Panasonic TV's die op dit moment beschikbaar zijn.
filter 55 inch Panasonic TV'sFilter

55 inch Panasonic TV’s met 4K-resolutie

Alle 55 inch Panasonic televisies zijn voorzien van een 4K-resolutie (UHD). Hierdoor kunt u alle programma’s en films die u kijkt in de hoogste kwaliteit zien. U zult zelfs de kleinste details duidelijk kunnen zien, zoals grassprietjes of vliegende vogels.

Bovendien hebben de meeste 55 inch Panasonic televisies ook functies zoals HDR (High Dynamic Range) en local dimming, die beide de beeldkwaliteit verder verbeteren. Met HDR worden de helderste en donkerste delen van het beeld beter weergegeven, waardoor de contrasten nog indrukwekkender zijn.

Keuze voor een 55 inch Panasonic TV met OLED-scherm

55 inch Panasonic televisies met OLED-scherm zijn razendpopulair, en dat is niet gek. Een OLED-scherm biedt een hogere beeldkwaliteit dan een gewoon LED-scherm. OLED-schermen kunnen individuele pixels volledig uitschakelen, waardoor ze perfect zwart kunnen weergeven en een veel groter contrast kunnen bieden dan LED-schermen. Dit betekent dat kleuren levendiger zijn en details scherper zijn, vooral in donkere scènes.

Omdat ze geen achtergrondverlichting nodig hebben zijn dit soort televisies ook dunner en lichter, waardoor ze een luxere uitstraling hebben. Hierdoor kunt u ze ook plat tegen de muur hangen, waardoor ze nog minder ruimte in beslag nemen.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 55 inch Panasonic TV

Op dit moment worden er 8 verschillende 55 inch Panasonic TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1032,75,-. De goedkoopste 55 inch Panasonic TV die momenteel te vinden is, is de Panasonic TX-55MX600E (2023). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €519,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken