x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Schermtype
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 37 TV's

Samsung TV's met One Connect Box

37 televisies
Op zoek naar een Samsung TV met One Connect Box? De One Connect Box van Samsung maakt het wegwerken van kabels makkelijker dan ooit tevoren. Deze televisies van Samsung hebben één transparante kabel die richting de One Connect Box loopt. Op het kastje zelf, kunt u vervolgens al uw kabels aansluiten zodat er geen wirwar van kabels rondom de televisie zit. Bekijk hieronder alle Samsung TV's met een One Connect Box.
filter Samsung TV's met One Connect BoxFilter
Meer Samsung TV's met One Connect Box

Samsung TV’s met One Connect Box razendpopulair

Samsung TV's met One Connect Box zijn TV's waarbij de aansluitingen niet direct aan de achterkant van de TV zitten, maar via een aparte box (de One Connect Box) worden aangesloten. Deze box zorgt voor een gestroomlijndere installatie en kan helpen bij het verminderen van in de weg zittende kabels.

De One Connect Box is een externe doos die is verbonden met de TV via een transparante kabel (de One Connect-kabel). Deze kabel levert stroom en data, waaronder audio- en videosignalen van de aangesloten apparaten, naar de TV. De One Connect Box heeft meestal een aantal HDMI-poorten en andere aansluitingen zoals USB-poorten, optische audio-uitgangen en een ethernet-poort.

Samsung biedt veel verschillende TV's met One Connect Box aan, waaronder QLED 4K en 8K TV's en sommige modellen uit reeksen zoals The Frame en The Serif. De One Connect Box is echter niet beschikbaar bij alle Samsung TV-modellen, dus het is belangrijk om dit te controleren voordat u een aankoop doet.

Samsung TV's met One Connect Box zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Samsung TV met One Connect Box

Op dit moment worden er 37 verschillende Samsung TV's met One Connect Box aangeboden met een gemiddelde prijs van €2151,73,-. De goedkoopste Samsung TV met One Connect Box die momenteel te vinden is, is de Samsung The Frame 32LS03B (2022). Deze is te koop in 7 winkels met een prijs vanaf €365,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken