x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Schermdiagonaal
Merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 173 TV's

OLED TV's

173 televisies
Op zoek naar een nieuwe OLED TV? Met een OLED scherm geniet u van de diepste zwartwaarden, het sterkste contrast tussen donker en licht en een brede kijkhoek. Wanneer u kiest voor een televisie met OLED scherm, krijgt u een uiterst nauwkeurige kleurweergave wat uw kijkervaring naar een nog hoger niveau tilt. Bekijk hieronder alle OLED TV's die vandaag te verkrijgen zijn.
Meer OLED TV's

Waarom kiezen voor een OLED TV?

OLED TV's bieden een uitstekende beeldkwaliteit met diepe zwarttinten en heldere kleuren. Dit komt omdat elke pixel individueel verlicht kan worden, waardoor de contrastverhouding en kleurnauwkeurigheid verbeterd worden. Daarnaast is er geen achtergrondverlichting nodig, waardoor OLED TV’s een stuk energiezuiniger zijn en ook een dunner ontwerp hebben.

Ook bieden OLED TV's een grote kijkhoek, waardoor u vanuit vrijwel elke hoek een uitstekend beeld hebt. Dit is vooral een uitkomst als u met meerdere mensen tegelijkertijd uw televisie wilt gebruiken, en niet iedereen er recht voor kan zitten.

OLED TV’s van veel merken

Als u op zoek bent naar een OLED TV dan zijn er veel formaten om uit te kiezen, maar ook meerdere merken. Alle merken draaien op een ander smart platform, waardoor ze allemaal andere opties en mogelijkheden bieden. Een aantal populaire mogelijkheden zijn:

OLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Beige
  • Grijs
  • Wit

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een OLED TV

Op dit moment worden er 173 verschillende OLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1993,94,-. De goedkoopste OLED TV die momenteel te vinden is, is de LG OLED65C16LA (2021). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €417,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken