x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Beeldscherpte
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 25 TV's

75 t/m 77 inch OLED TV's

25 televisies
Op zoek naar een 75 of 77 inch OLED televisie? Tegenwoordig zijn er veel OLED TV's te vinden in 77 inch formaat, welke allemaal een geweldige beeldkwaliteit bieden. Doordat ze geen gebruik maken van achtergrondverlichting kunnen pixels individueel worden verlicht, waardoor OLED televisies een nog nauwkeurigere kleurweergave kunnen bieden. Bekijk hieronder alle 75 en 77 inch OLED TV's van dit moment.
filter 75 t/m 77 inch OLED TV'sFilter

Grote 75 en 77 inch OLED TV’s voor in uw thuisbioscoop

Als u op zoek bent naar een grote 75 of 77 inch OLED televisie voor in uw grote kamer of thuisbioscoop, dan zit u hier goed. Wij hebben alle modellen verzameld van de beste merken, waaronder LG, Philips en Sony.

OLED televisies staan er om bekend dat ze een ongekend goede beeldweergave bieden. Dit komt doordat OLED-technologie op een unieke manier licht produceert en beelden weergeeft. Elke pixel kan individueel worden aangestuurd, waardoor OLED TV’s ongeëvenaarde zwartniveaus kunnen produceren, waardoor de contrastverhouding veel beter is dan bij een gewone LED televisie.

Als u kiest voor een OLED TV van 75 of 77 inch, moet u wel een grote ruimte hebben. Een TV van 77 inch heeft namelijk een aanbevolen kijkafstand van maar liefst 4 tot 6 meter. Als u dichter bij zit, dan kan het een idee zijn om te kijken naar een 55 inch OLED TV of 65 inch OLED TV.

75 t/m 77 inch OLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Titanium

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 75 t/m 77 inch OLED TV

Op dit moment worden er 25 verschillende 75 t/m 77 inch OLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €3371,16,-. De goedkoopste 75 t/m 77 inch OLED TV die momenteel te vinden is, is de LG OLED77B36LA (2023). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €2037,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken