x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 53 TV's

65 inch OLED TV's

53 televisies
Op zoek naar een 65 inch OLED TV? 65 inch televisies met OLED scherm maken geen gebruik van achtergrond verlichting, waardoor alle modellen zuinig en dun zijn. Daarnaast hebben ze een grotere kijkhoek dan een standaard LED-LCD TV, en ook een zeer groot contrast. In lichte en donkere delen van het beeld ziet u zelfs nog veel details. Bekijk hieronder welke 65 inch OLED TV's er vandaag beschikbaar zijn.
filter 65 inch OLED TV'sFilter
Meer 65 inch OLED TV's

65 inch een populair formaat op het gebied van OLED TV’s

65 inch is het populairste formaat als het gaat om televisies met OLED-scherm. Dit komt doordat 65 inch een ideale grootte is voor een televisie die in een gemiddelde woonkamer past en toch een groot en indrukwekkend beeld biedt. Een 65 inch OLED TV biedt de kijker een meeslepende kijkervaring en zorgt voor een betrokkenheid bij het beeld die moeilijk te evenaren is.

Met een OLED-scherm van 65 inch kunt u genieten van elk detail van uw favoriete films, series en videogames, terwijl u tegelijkertijd comfortabel kunt zitten en vanuit vrijwel elke hoek kunt kijken.

Bovendien bieden veel fabrikanten van OLED-televisies hun beste technologieën en functies aan in hun 65 inch modellen, waardoor deze vaak de beste keuze zijn voor degenen die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit beeld en geluid. Of u nu op zoek bent naar een model met HDR-ondersteuning, een krachtig geluidssysteem of de nieuwste smart TV functies, de kans is groot dat u deze allemaal kunt vinden in een 65 inch OLED TV.

65 inch OLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Beige
  • Grijs
  • Wit

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 65 inch OLED TV

Op dit moment worden er 53 verschillende 65 inch OLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1708,06,-. De goedkoopste 65 inch OLED TV die momenteel te vinden is, is de LG OLED65C16LA (2021). Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €417,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken