x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Smart TV platform
Introductiejaar
Beschikbare apps
Kleurdiepte
Type backlight
Verversingssnelheid
Speciale eigenschappen
Type HDR
Aansluitingen
Kleur
Energieklasse
Bekijk 51 TV's

55 inch OLED TV's

51 televisies
Op zoek naar een 55 inch OLED TV? Op het gebied van OLED televisies is 55 inch één van de populairste formaten. Wanneer u kiest voor een 55 inch TV met OLED scherm, kunt u genieten van de mooiste helderheid en de nauwkeurigste kleuren. Daarnaast hebben alle OLED TV's ook een grote kijkhoek. Bekijk hieronder alle 55 inch OLED televisies die vandaag worden aangeboden.
filter 55 inch OLED TV'sFilter
Meer 55 inch OLED TV's

55 inch OLED TV’s van de beste merken

Tussen het aanbod aan 55 inch OLED TV’s staan veel modellen van hoogwaardige merken, zoals LG, Panasonic, Philips en Sony. Al deze televisies hebben een 4K-resolutie, welke er voor zorgen dat u alle beelden in de scherpste kwaliteit te zien krijgt. Ze zijn daarnaast ook allemaal voorzien van een 100 Hz beeldverversing, wat betekent dat u 100 beelden per seconde te zien krijgt voor een vloeiende kijkervaring.

Is 55 inch een goed formaat voor een OLED TV?

55 inch is over het algemeen een goed formaat voor een OLED TV, maar het hangt ook af van de grootte van de kamer waarin de TV zal worden geplaatst en de kijkafstand tot de TV.

Als de kamer vrij klein is, kan een 55 inch TV te groot lijken en kan het moeilijk zijn om alle details op het scherm goed te zien als u te dicht bij de TV zit. In dat geval kunt u ook nog kiezen voor een 42 of 43 inch OLED TV.

Aan de andere kant kan een 55 inch TV in een grote kamer juist weer te klein lijken, vooral als u een grotere kijkafstand hebt. Misschien is een 65 inch OLED TV dan juist beter.

Over het algemeen wordt aanbevolen om een TV te kiezen die groot genoeg is om de details goed te kunnen zien, maar niet zo groot dat het overweldigend wordt. Voor een gemiddelde kamer met een kijkafstand van 2 tot 4 meter is 55 inch meestal een goede keuze voor een OLED TV.

55 inch OLED TV's zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Zwart
  • Zilver
  • Beige
  • Grijs
  • Wit

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 55 inch OLED TV

Op dit moment worden er 51 verschillende 55 inch OLED TV's aangeboden met een gemiddelde prijs van €1312,27,-. De goedkoopste 55 inch OLED TV die momenteel te vinden is, is de LG 55UP75009LF (2021). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €699,-.

TV's vergelijken
TV's vergelijken